Dit huis dat bestaat uit natuurlijke - biobased - materialen is te zien tijdens de DDW in Eindhoven  op het Ketelhuisplein op Strijp-S. De isolatiepanelen zijn gemaakt van hennep; plantjes die hier voor de ingang staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit huis dat bestaat uit natuurlijke - biobased - materialen is te zien tijdens de DDW in Eindhoven op het Ketelhuisplein op Strijp-S. De isolatiepanelen zijn gemaakt van hennep; plantjes die hier voor de ingang staan. © Rene Manders/DCI Media

De DDW in Eindhoven laat met natuurhuis en fabriekswoning van een ton zien dat bouwen efficiënter en duurzamer kan

EINDHOVEN - De Dutch Design Week (DDW) is er niet alleen voor ontwerpers van kopjes en stoelen, of voor moeilijke sociale onderwerpen. Ook het bouwen van huizen komt er voorbij. Een onderwerp waar je (meestal) wel een spijker in kunt slaan. 

  1. ‘De Beul van de Bosporus’ is het uithangbord van een Eindhovense boksschool en hoopt op de Nederlandse titel

    ‘De Beul van de Bosporus’ is het uithang­bord van een Eindhoven­se boksschool en hoopt op de Nederland­se titel

    EINDHOVEN - De bijnaam van Mustafa Sarialtun (19) luidt: de Beul van de Bosporus. Met dank aan bokstrainer Eric van den Heuvel, het uithangbord van de Eindhovense boksschool The Golden Gloves. Hij zegt over pupil Sarialtun, dat-ie ‘onbeschoft hard’ slaat. Sarialtuns finale op het Zuid-Nederlands kampioenschap vindt later plaats. Zijn opponent kwam afgelopen zondag niet opdagen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven