De mondharmonicamuziek van opa Herman van Wolferen (96) uit Eindhoven staat eindelijk op cd

VideoEINDHOVEN - Optredens gaat Herman van Wolferen uit Eindhoven niet meer geven maar op zijn 96e staat zijn mondharmonicamuziek dan eindelijk op cd. ,,Voor familie en vrienden maar wie weet is er meer interesse.”

,,Aan lucht geen gebrek maar het overvloedige speeksel kan mijn muziek nog wel eens de das om doen.” Van Wolferen schudt zijn mondharmonica zorgvuldig uit boven een verfrommelde zakdoek. ,,Kijk, zegt hij trots, de Hohner CX12. Kost 249 euro maar dan heb je ook wat.” 

  1. Toon Gerbrands kiest bij PSV voor ethiek: ‘Ethiek boven transparantie’

    Toon Gerbrands kiest bij PSV voor ethiek: ‘Ethiek boven transparan­tie’

    De bekeruitschakeling tegen NAC is bij PSV keihard aangekomen en zorgt voor nieuwe reuring na een toch al belabberd seizoen. Veel van wat er bij PSV gebeurt, lag en ligt door de slechte resultaten inmiddels onder een vergrootglas, tot aan de dokters en diëtiste toe. De bestuurders van de Eindhovense club liggen hier en daar onder vuur, maar vinden niet dat er olie op datzelfde vuur gegooid moet worden. Algemeen directeur Toon Gerbrands voelt totaal niet de behoefte om overal op te reageren, maar wil desgevraagd toch ingaan op enkele kwesties die het Eindhovens Dagblad aansnijdt. ,,Ethiek is voor mij veel belangrijker dan terugslaan of interne codes schenden.” Hij hoopt na een zware periode op eendracht, die in de clubhistorie altijd macht in plaats van machteloosheid maakte.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven