verborgen moestuin Eindhoven
Volledig scherm
verborgen moestuin Eindhoven © FotoMeulenhof

De wereld verbeteren in ‘verborgen’ buurttuintje in Eindhoven

EINDHOVEN - Buurtmoestuin ‘De Verborgen Hof’ kreeg een stimuleringsprijs van 1000 euro van de gemeente Eindhoven. Sinds augustus 2017 groeit gestaag een oase van positiviteit in het stukje land dat verscholen ligt achter de huizen van de Zebra-straat, Giraffestraat en het Arnaudinaplein in Tivoli.

 1. PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken
  PREMIUM

  PSV verlengt contract van kroonju­weel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

  Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar.
 2. PSV-aanvaller Cody Gakpo parkeert interesse uit het buitenland nog even
  PREMIUM

  PS­V-aanvaller Cody Gakpo parkeert interesse uit het buitenland nog even

  PSV-aanvaller Cody Gakpo geniet nog altijd veel interesse uit het buitenland en heeft deze voorlopig geparkeerd. Hij heeft nog geen beslissing genomen over zijn sportieve toekomst en wil zich nu volledig op de Champions League-campagne van PSV concentreren. Onder anderen Nottingham Forest is concreet en wil de aanvaller per direct overnemen. Eerder was al duidelijk dat Leeds United hem graag wil toevoegen aan de selectie.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven