Repetitie in Pand P van het Kratertheater voor de voorstelling Completer. Een voorstelling over het groeiende aantal personal coaches. V.l.n.r. met de klok mee: Angela de Jongh, Frank van Eersel, Roos Hameleers, Ramses van Oers, Ilse Janssen en Sandra in 't Groen.
Volledig scherm
Repetitie in Pand P van het Kratertheater voor de voorstelling Completer. Een voorstelling over het groeiende aantal personal coaches. V.l.n.r. met de klok mee: Angela de Jongh, Frank van Eersel, Roos Hameleers, Ramses van Oers, Ilse Janssen en Sandra in 't Groen. © Juan Vrijdag / DCI Media

De wondere wereld van helers, trainers en andere coaches, voorstelling van Kratertheater

EINDHOVEN - Als je het echt niet meer weet, kun je altijd nog coach worden. Dat lijkt soms wel het parool. Kratertheater verdiepte zich in de wereld van zelfbenoemde helers, trainers en begeleiders.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven