Volledig scherm
Chris van Roon overhandigt de voorzittershamer van NVM Zuidoost-Brabant aan Debbie Mels. © NVM Zuidoost-Brabant

Debbie Mels nieuwe voorzitter NVM in regio Eindhoven-Helmond

EINDHOVEN Debbie Mels uit Eindhoven is woensdagmiddag aangesteld als de nieuwe voorzitter van de NVM-regio Zuidoost-Brabant. Zij volgt Chris van Roon uit Son en Breugel op. 

Dat is vastgesteld in de algemene ledenvergadering van de vereniging die 160 leden van 120 makelaarskantoren telt. Van Roon trad in 2009 toe tot het bestuur. In 2011 nam hij het voorzittersstokje over van Peter Lammers en leidde de organisatie door de woningmarktcrisis. Mels - van Debbie Mels Lommers Makelaardij aan de Aalsterweg in Eindhoven - is de laatste tijd regelmatig op tv omdat ze meewerkt aan het RTL-programma ‘Voor hetzelfde geld’. Daarin helpt ze met Natasja Froger stellen die een woning zoeken.

Volledig scherm
De Eindhovense makelaar Debbie Mels doet mee in het tv-programma Voor hetzelfde geld © Debbie Mels

Lees verder onder de foto.

De NVM-afdeling nam in dezelfde vergadering ook afscheid van penningmeester Harrie Moes. Onno Hoes, de nieuwe voorzitter van de landelijke NVM, was ook aanwezig bij de bijeenkomst. 

Volledig scherm
Chris van Roon nam woensdag afscheid als voorzitter van de NVM-afdeling Zuidoost-Brabant. Debbie Mels volgt hem op. © NVM Zuidoost-Brabant

In samenwerking met indebuurt Eindhoven