Volledig scherm
Politie nog op zoek naar derde betrokkene dodelijk ongeval bij Moergestel © Toby de Kort

Derde betrokkene dodelijk ongeval A58 bij Moergestel nog steeds zoek, politie trekt tien tips na

MOERGESTEL - De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder van het derde voertuig dat maandagochtend was betrokken bij het dodelijk ongeval op de A58 bij Moergestel. Bij het ongeluk kwam een 60-jarige Eindhovenaar om het leven en raakte een 55-jarige plaatsgenoot zwaargewond.

Uit politieonderzoek bleek dat er nog een derde voertuig was betrokken. De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder. Na de oproep van maandag kwamen er tien tips binnen. De politie onderzoekt momenteel deze tips.

De bestuurder van het gezochte voertuig is bij het vermoedelijk in de berm beland en heeft een stuurcorrectie gemaakt. Daardoor heeft hij een aantal kinderkoppen verloren. De 60-jarige Eindhovenaar probeerde uit te wijken voor de stenen en raakte in een slip. De 55-jarige automobilist kon een botsing niet vermijden. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stigmama: naar de kapper

    Stigmama: naar de kapper

    In de 'grotemensenwereld' is een aantal zaken behoorlijk vanzelfsprekend. En een daarvan is het onderhoud van je eigen lijf en uiterlijk. Zo poetst de gemiddelde mens zijn of haar tanden minimaal 2 keer per dag. Voor het meer specialistische onderhoud van je gebit ga je minimaal jaarlijks naar de tandarts of naar de mondhygiënist. Daarnaast was en kam je je haar, je doet er misschien zelfs een beetje gel in en je zorgt ervoor dat je kleding netjes en verzorgd is. De een doet er iets meer aan dan de ander en er zijn zelfs mensen die er in doorslaan omdat ze geobsedeerd zijn door hun uiterlijk, maar de meeste mensen houden het bij 'gewoon verzorgen'.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven