Vijf keer een viergeslacht in de familie Slaats met vlnr Erik (zoon van Ton) met zoontjes Noah en Quinn, Ton (zoon van Toon), Rob (zoon van Ton) met zoontje Joep, Toon, Louis (zoon van Toon) met Bjorn (zoontje van Bart), Bart (zoon van Louis) en Koen (zoon van Louis) met zoontje Nolan.
Volledig scherm
Vijf keer een viergeslacht in de familie Slaats met vlnr Erik (zoon van Ton) met zoontjes Noah en Quinn, Ton (zoon van Toon), Rob (zoon van Ton) met zoontje Joep, Toon, Louis (zoon van Toon) met Bjorn (zoontje van Bart), Bart (zoon van Louis) en Koen (zoon van Louis) met zoontje Nolan. © Rene Manders/DCI Media

Die van Slaats maken alleen mennekes, al generaties lang

EINDHOVEN/WAALRE - Je ziet het wel vaker, de oude oma in het midden met achterkleindochter op schoot en daarnaast een trotse moeder en oma. Maar bij mannen komt het minder vaak voor. In de familie van Rob Slaats uit Eindhoven wel, en maar liefst vijf keer.

  1. Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenweken
    PREMIUM

    Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenwe­ken

    Trainer Ruud van Nistelrooij heeft zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles met 26 fitte mensen genoeg te kiezen om zijn basis en selectie van 23 spelers compleet te maken. Aanvaller Carlos Vinícius is daarbij weer bijna wedstrijdfit en zou er in theorie bij kunnen zijn. Mogelijk valt hij alsnog af, omdat de coach maar 12 manschappen op de bank kan zetten. Kjell Peersman (keeper bij Jong PSV) en Derrick Luckassen lijkt dan eenzelfde lot beschoren.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven