Op woensdag om 11.58 uur komt een blauwe bestelbus op de stoep aan de Winston Churchilllaan oprijden. Uit de bestelbus komt buiten beeld een man aangelopen. Om 12.07 uur snelt de bestelbus weg en is de fiets verdwenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op woensdag om 11.58 uur komt een blauwe bestelbus op de stoep aan de Winston Churchilllaan oprijden. Uit de bestelbus komt buiten beeld een man aangelopen. Om 12.07 uur snelt de bestelbus weg en is de fiets verdwenen. © ED

Dief steelt dure driewielfiets van Maura tussen het winkelend publiek in Woensel: ‘Mijn vrijheid afgepakt’

EINDHOVEN - Een driewielfiets is woensdag op klaarlichte dag gestolen bij winkelcentrum Woensel. Maura Raijmakers (45) uit Eindhoven ontdekte de diefstal toen ze naar huis wilde na het boodschappen doen. De fiets is volgens haar zo’n 6000 euro waard.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven