Volledig scherm
PREMIUM
Dirk van der Heijden (11) had lang last van het incident met de rookpotten dat hij van een afstandje zag in het Philips Stadion in april 2017. © jan zandee/fotoburo bolsius

Dirk (11) ziek van spanning na rookbomincident in Philips Stadion: ‘Gaat het ooit weer over?’

EINDHOVEN/DEN DUNGEN - Alleen al denken aan een wedstrijd van zijn favoriete club PSV in het Philips Stadion deed de elfjarige Dirk bibberen van angst. Letterlijk. Hij werd ziek van de spanning, liep leeg op de wc en huilde veel. 

Dirk van der Heijden uit Den Dungen voelde ruim een jaar lang de impact van de rookbommen die tijdens PSV-Ajax in april 2017 werden ontstoken en een flink stuk tribune in een dikke, zwarte walm verstopten.

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven