Volledig scherm
PREMIUM
Eindhovens bedrijf Company of Gifts organiseert markten voor werknemers om zelf hun kerstpakket samen te stellen. In Veghel waren mensen van GGZ Oost Brabant druk bezig het kerstpakket vol te shoppen. © DCI Media

Dit willen we van de baas: Met tegoedmuntjes je tas vullen en nog een borrel drinken met collega's

VEGHEL - Je eigen kerstpakket samenstellen, met geurolie, een fleecedeken of een insectenhuisje. Met tegoedmuntjes je tas vullen en daarbij nog een borrel drinken met collega's. Deze ‘beleving’ is voor GGZ Oost Brabant de manier om werknemers te bedanken voor het afgelopen jaar.

GGZ Oost Brabant is niet het enige bedrijf dat voor de kerstfair kiest. ,,De twee weken voor Kerstmis hebben we iedere dag een aantal kerstfairs", vertelt Roland van den Biggelaar, eigenaar van Company of Gifts. Dit bedrijf houdt zich onder andere bezig met het organiseren van de fairs. Joke en Ties Franssen (allebei 73) uit Boekel zijn vrijwilligers bij GGZ Oost Brabant. Samen zoeken ze hun kerstpakketten uit. ,,Ik wil eerst even een rondje lopen om te zien wat er allemaal is", zegt Franssen tegen haar man. Hij stemt in en de twee gaan op zoek.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven