Volledig scherm
PREMIUM
DJ Kaan Deniz op het Stratumseind in Eindhoven © FotoMeulenhof

DJ Kaan Deniz uit Eindhoven: ‘Henk en Maria kennen me nog niet’

EINDHOVEN - Op de Demer in Eindhoven wordt hij gespot door twee Turkse jongens. ,,Hee, kijk daar. Dat is dj Kaan Deniz!” De Eindhovenaar grijnst. Nee, hij heeft ze niet ingehuurd. ,,De Turken hier herkennen me wel. Maar vraag het aan bijvoorbeeld Henk of Maria en ze weten écht niet wie ik ben.” 

Dat gaat veranderen, als het aan de geboren en getogen Eindhovenaar ligt. De komende tijd gaat Kaan als dj en producer aan de slag met Nederlandse hiphop artiesten om nieuwe nummers en clips te maken, gericht op de Nederlandse markt. In Turkije, het land waar zijn roots liggen, is hij inmiddels een bekende verschijning en ook in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland beginnen ze Kaan te kennen. Op Instagram heeft Deniz 50.000 volgers. Een clipje op YouTube, van een nummer dat hij samen met een Turkse zanger maakte, is ruim 700.000 keer bekeken.

  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven