Originele politiefoto van de plek waar het levenloze lichaam van Wies Hensen in 1989 werd gevonden: een droge sloot langs de Loonderweg, aan de rand van Dommelen. De politie heeft onder meer bandensporen veiliggesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Originele politiefoto van de plek waar het levenloze lichaam van Wies Hensen in 1989 werd gevonden: een droge sloot langs de Loonderweg, aan de rand van Dommelen. De politie heeft onder meer bandensporen veiliggesteld. © Politie

Doorbraak in 30 jaar oude moordzaak Wies Hensen

VIDEOBUDEL/DOMMELEN - Ruim dertig jaar zat het onderzoek naar de moord op Wies Hensen uit Budel muurvast. Nu lonkt een doorbraak in de zaak die de komende weken volop in de schijnwerpers staat. Dankzij nieuw onderzoek heeft de politie nu waarschijnlijk DNA van de man die Wies in 1989 vermoordde en haar dumpte in Dommelen. 

  1. Jordan Teze hoort bij PSV vanaf nu bij ‘de club van 2025', geldt weer als centrale verdediger én blijft bij Oranje
    PREMIUM
    CONTRACTVERLENGING

    Jordan Teze hoort bij PSV vanaf nu bij ‘de club van 2025', geldt weer als centrale verdediger én blijft bij Oranje

    Twee keer goed nieuws voor PSV'er Jordan Teze op vrijdag. De verdediger van PSV verlengt zijn bij PSV tot 2024 lopende contract met een jaar, tot 2025 dus. Daarnaast heeft Oranje-keuzeheer Louis van Gaal hem opgenomen in de selectie voor Oranje, dat in juni een nieuwe Nations League-campagne gaat afwerken. Teze wordt door hem gezien als een centrale verdediger voor de toekomst.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven