Volledig scherm
Er vielen drie gewonden bij een kettingbotsing op de A58 bij Moergestel. © Jack Brekelmans

Drie gewonden bij kettingbotsing op A58 bij Moergestel

MOERGESTEL - Door een kettingbotsing ter hoogte van Moergestel maandagmiddag rond 14.00 uur ontstond een lange file op de A58 tussen Eindhoven en Tilburg. Vier voertuigen reden tegen elkaar op. Er vielen drie gewonden bij het ongeluk. 

Door het ongeval was de linkerrijstrook enige tijd afgesloten. Voor het bergen van de voertuigen ging daarna ook de tweede rijstrook dicht. Verkeer kon er slechts mondjesmaat langs.

De vertraging liep op tot ongeveer een halfuur. Het verkeer stond stil over een afstand van ongeveer tien kilometer. Verkeer richting Tilburg kon beter via Den Bosch rijden. 

Rond 15.15 uur werd de snelweg vrijgegeven voor het verkeer.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen', dat eind oktober wordt uitgezonden. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal duizenden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven