Ook al werd een jongeman aangevallen, hij krijgt een fikse straf van de rechtbank wegens een bijna-fatale steekpartij op het Stratumseind in Eindhoven (foto). De rechters nemen hem vooral kwalijk dat hij überhaupt een mes meeneeemt naar een niet altijd even rustig uitgaansgebied.
Volledig scherm
Ook al werd een jongeman aangevallen, hij krijgt een fikse straf van de rechtbank wegens een bijna-fatale steekpartij op het Stratumseind in Eindhoven (foto). De rechters nemen hem vooral kwalijk dat hij überhaupt een mes meeneeemt naar een niet altijd even rustig uitgaansgebied. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Drie jaar cel voor bijna-fatale steekpartij ‘om niks’ op Stratumseind Eindhoven

DEN BOSCH - Hoewel hij zelf niet begon, krijgt een jongeman uit Valkenswaard drie jaar cel voor een steekpartij op het Eindhovense Stratumseind. Hij hoopte op vrijspraak want zijn advocaat noemde het zelfverdediging. Maar dat ziet de rechtbank anders: het slachtoffer heeft het ternauwernood overleefd. 

  1. Philips profiteert van grote vraag naar ‘corona-apparatuur’; fors meer winst en hogere omzet
    PREMIUM
    UPDATE

    Philips profiteert van grote vraag naar ‘corona-apparatuur’; fors meer winst en hogere omzet

    EINDHOVEN - Beademingsapparaten zijn de grote winstpakker van Philips. Terwijl veel bedrijven hun verkopen als een kaartenhuis zien instorten, maakte Philips de afgelopen drie maanden dik 60 procent meer winst. Door de aantrekkelijke marges op beademingsapparatuur en de snelle vergroting van de productie heeft Philips de wind in de zeilen tijdens de wereldwijde coronacrisis.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven