Volledig scherm
De aangehouden man op station Eindhoven. © Facebook NS Veiligheid & Service

Dronken man gearresteerd na lastigvallen mensen op station Eindhoven

EINDHOVEN - Een dronken man is woensdag gearresteerd op station Eindhoven. De man viel andere reizigers lastig terwijl hij al een paar keer was gewaarschuwd door medewerkers van NS Veiligheid & Service.

De man liep woensdag dronken op het station en zorgde voor overlast. Medewerkers van NS Veiligheid & Service spraken de man aan op zijn gedrag en vervolgden hun surveillance. Even later werd de dronken man weer op zijn gedrag aangesproken. 

Op een gegeven moment kregen de medewerkers een assistentieverzoek van een conducteur omdat een persoon reizigers lastigviel op het perron. De conducteur had de man kort daarvoor uit de trein gezet. Toen de medewerkers van NS richting het perron kwamen, begon de dronken man hen te filmen en bleef hij zich vervelend gedragen. 

De man werd verzocht om het station te verlaten, maar hier gaf de man geen gehoor aan. Toen de man ook nog een sigaret opstak, werd hij aangehouden. De verdachte werd overgedragen aan de politie en heeft meerdere bekeuringen gekregen.

Opvallend, veelbesproken of grappig nieuws van het Eindhovens Dagblad ontvangen via WhatsApp? Dat kan: stuur ED AAN naar 06-57493330. Je ontvangt geen bevestiging, maar bent dan wel aangemeld voor onze WhatsApp-service en je zult meerdere keren per dag een berichtje van ons ontvangen. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven