Met het oprollen van een bende die drugs chemicaliën vanuit Polen naar Nederland haalde, viel de politie ook binnen bij zes drugslabs, waaronder een in Zaltbommel .
Volledig scherm
Met het oprollen van een bende die drugs chemicaliën vanuit Polen naar Nederland haalde, viel de politie ook binnen bij zes drugslabs, waaronder een in Zaltbommel . © Bart Meesters

Drugsgesprekken Eindhovense bende ‘gingen over autohandel’

DEN BOSCH - Hoezeer het openbaar ministerie ook denkt een flinke drugsbende te hebben opgespoord: ze zit er helemaal naast. Zelfs de Eindhovense hoofdverdachte Ad van V., die zeven jaar cel hoorde eisen, is volstrekt onschuldig.

  1. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven