Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Druilerig weer zorgt voor drukke ochtendspits: vertragingen rond Eindhoven nemen af

EINDHOVEN - Door het regenachtige weer stonden dinsdagochtend twee keer meer files in Nederland dan normaal. Op het drukste moment, iets na 08.00 uur, stond volgens de ANWB landelijk zo'n 735 kilometer. In Brabant stond het vooral stil rondom Eindhoven. 

Op de A2 en de A67 richting Eindhoven stonden flinke files. De ANWB meldde dat die op de A2 vanuit het zuiden voor zo'n vijftig minuten vertraging zorgde. 

Bij Geldrop gebeurde rond 08.00 uur een ongeluk op de A67. Ook daar ontstond in korte tijd een flinke file. Richting Eindhoven had het verkeer ongeveer drie kwartier vertraging. Verkeer dat probeerde om te rijden via de A270 kwam ook vast te staan: vanaf Nuenen was rond 09.30 uur nog ruim een halfuur vertraging. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Voor ieder reetje een Aarts wc’tje’: op twéé na slechtste slogan van Eindhovens bedrijf ontstond op vrijdagmiddagborrel

    ‘Voor ieder reetje een Aarts wc’tje’: op twéé na slechtste slogan van Eindhovens bedrijf ontstond op vrijdagmid­dag­bor­rel

    EINDHOVEN - Te voor de hand liggende woordgrapjes, veel te ver gezochte spreuken of smakeloos en erotisch getinte leuzen. Ieder jaar komen er bij de Slechtste Slogan Verkiezing weer ontzettend slecht bedachte slogans voorbij. Aarts Sanitair Service uit Eindhoven is dit jaar op de derde plaats geëindigd met de slogan ‘Voor ieder reetje een Aarts wc’tje’. ,,Bedacht op een vrijdagmiddagborrel.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven