Langs de sloot met een schepnet (maar wel vastgehouden - voor je het weet lig je erin) in het Eindhovense Heempark, op zoek naar waterbeestjes.
Volledig scherm
Langs de sloot met een schepnet (maar wel vastgehouden - voor je het weet lig je erin) in het Eindhovense Heempark, op zoek naar waterbeestjes. © Juan Vrijdag / DCI Media

Een schepnet vol verwondering: op zoek naar waterbeestjes in ’t Heempark in Eindhoven

EINDHOVEN - „Als je de blauwe bolletjes volgt zie je alles”, vertelt Petra van Leeuwen, vrijwilliger bij ’t Heempark Frater Simon Deltour in de Genneperparken. In ’t Heempark konden kinderen afgelopen zondag op zoek naar waterbeestjes. Langs de route waren diverse plekken waar bewogen vrijwilligers uitleg gaven aan jong en oud over de natuur.

  1. Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten
    PREMIUM

    Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten

    Zinderend, meeslepend en ongelooflijk tegelijk was het wat er dinsdagavond in het Philips Stadion gebeurde. De tweestrijd tegen AS Monaco draaide de afgelopen week uit op een voor PSV even absurde als prettige climax, omdat er in eigen huis met 3-2 werd gewonnen. Er ging een aantal dingen goed, anders had PSV het natuurlijk niet gered, maar er valt voor PSV ook enorm veel te verbeteren om volgende week in Glasgow beter voor de dag te komen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven