De 3D Productie beurs in het Eindhovense Klokgebouw toont allerlei eindproducten, toepassingen en onderdelen op het gebied van 3D.
Volledig scherm
PREMIUM
De 3D Productie beurs in het Eindhovense Klokgebouw toont allerlei eindproducten, toepassingen en onderdelen op het gebied van 3D. © Juan Vrijdag / DCI Media

Eerste 3D Productie vakbeurs in Klokgebouw: ‘Je moet 3D denken en 3D ontwerpen om 3D te kunnen doen’

EINDHOVEN - Dat een stoel, onderdeel of zelfs een huis door een 3D-printer gemaakt kan worden is niet nieuw, maar dat 3D kan helpen om het grote tekort aan arbeidskrachten terug te dringen wel. De eerste 3D Productie vakbeurs in het Eindhovense Klokgebouw  is een kennismaking met talloze mogelijkheden die deze (virtuele) techniek in huis heeft. 

  1. AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

    AS Roma laat na Ajax helpende hand te bieden in Europa, play-offs laatste ticket van start

    De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. Dat kunnen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heerenveen deze weken via de play-offs, die vandaag starten, bemachtigen. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven