Bij de Eindhovense luchthaven is gestart met de herbouw van de nieuwe parkeergarage. Juni 2019 moet het gebouw met 800 parkeerplekken, een ov-terminal én een McDonalds filiaal opgeleverd worden.
Volledig scherm
Bij de Eindhovense luchthaven is gestart met de herbouw van de nieuwe parkeergarage. Juni 2019 moet het gebouw met 800 parkeerplekken, een ov-terminal én een McDonalds filiaal opgeleverd worden. © Rob Burg

Eindhoven Airport blijft groeien; eind dit jaar opnieuw naar recordhoogte

EINDHOVEN - Eindhoven Airport groeit gestaag door. In de eerste drie maanden van dit jaar noteerde de luchthaven een groei van het aantal passagiers van 12 procent ten opzichte van het eerste kwartaal in 2017.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Donyell Malen wordt meer en meer de oude: ‘Alles gaat stap voor stap’

    Donyell Malen wordt meer en meer de oude: ‘Alles gaat stap voor stap’

    Met twee goals was Donyell Malen donderdagavond belangrijk voor PSV in het met 1-5 gewonnen Europa League-duel (derde voorronde) met NS Mura. De 21-jarige spits is de afgelopen maanden steeds sterker geworden en lijkt onderhand de oude, nadat hij tussen december en juli inactief was door een blessure. ,,Het gaat stap voor stap”, zei Malen met een lach op zijn gezicht, die bewees dat het met hem en PSV de goede kant uitgaat.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven