Vanaf maandag gelden er nieuwe maatregelen op Eindhoven Airport. Frederique Bot-Portheine plaatst stickers op de grond in de terminal.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf maandag gelden er nieuwe maatregelen op Eindhoven Airport. Frederique Bot-Portheine plaatst stickers op de grond in de terminal. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Eindhoven Airport op slot voor bezoekers; mondkapjes verplicht voor alle reizigers in terminal

EINDHOVEN - Voor wie niet met het vliegtuig aankomt of vertrekt, blijft de aankomst- en vertrekhal op Eindhoven Airport vanaf maandag voorlopig dicht. Alleen reizigers zijn nog welkom. Voor hen is vanaf nu het dragen van een mondkapje overal in de terminal verplicht. Daarmee zijn maatregelen een stuk strenger dan op Schiphol.  

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven