Eindhoven Airport kocht voor 4 miljoen twee kantoren tegenover de terminal waaronder het pand waar parkeerconcurrent Eazzypark is gevestigd. De huur werd opgezegd. Concrete plannen zijn er nog niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Eindhoven Airport kocht voor 4 miljoen twee kantoren tegenover de terminal waaronder het pand waar parkeerconcurrent Eazzypark is gevestigd. De huur werd opgezegd. Concrete plannen zijn er nog niet. © Kees Martens/DCI Media

Eindhoven Airport tilt parkeeroorlog naar nieuw niveau: ‘Luchthaven probeert concurrentie uit te schakelen’

EINDHOVEN - Met een pikante zet heeft Eindhoven Airport zich gemeld aan het front van de parkeeroorlog rondom de luchthaven. De luchthaven kocht het pand waarin parkeerconcurrent Eazzypark is gevestigd en zegde de huur op. Het lijkt de nekslag voor het parkeerbedrijf, dat uiterlijk in het voorjaar van 2023 moet vertrekken.    

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven