De Starbucks-vestiging op Eindhoven Airport
Volledig scherm
De Starbucks-vestiging op Eindhoven Airport © Kees Martens

Eindhoven krijgt er een Starbucks bij

EINDHOVEN - Eindhoven krijgt waarschijnlijk een nieuwe vestiging van koffieketen Starbucks. Dat internationaal opererende bedrijf heeft een horecavergunning aangevraagd bij de gemeente voor de verbouwde C&A, aan de kant van de Hermanus Boexstraat. 

Het bedrijf zelf wil er niks over kwijt. Starbucks heeft in Eindhoven al vestigingen in het station en op Eindhoven Airport. De coffeecorner in het DELA-gebouw aan de Oude Stadsgracht is ook begonnen als een Starbucks. Maar DELA is inmiddels overgegaan op een andere cateraar die het merk Starbucks niet mag voeren.

  1. Wizzair schort deel ‘asperge-vluchten’ Eindhoven op

    Wizzair schort deel ‘asperge-vluch­ten’ Eindhoven op

    EINDHOVEN - Luchtvaartmaatschappij Wizzair is per direct gestopt met vluchten van Roemenië naar Eindhoven. De prijsvechter maakte zondag bekend zeker tot en met 18 april geen enkele vlucht vanuit Roemenië naar Nederland meer uit te voeren. Net als afgelopen week zou Wizzair deze week naar verwachting nog honderden seizoenarbeiders vervoeren via Eindhoven Airport. Maar een nieuw besluit van de Roemeense overheid, als onderdeel van de maatregelen om de corona-pandemie te beteugelen, steekt daar een stokje voor.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven