Veel jongeren deden mee aan de demonstratie Black Lives Matter op het Stadhuisplein in Eindhoven. Via de jongerenambassadeurs Jong040 krijgen jongeren dinsdag ook een stem binnen in het stadhuis, als het gaat om diversiteit.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel jongeren deden mee aan de demonstratie Black Lives Matter op het Stadhuisplein in Eindhoven. Via de jongerenambassadeurs Jong040 krijgen jongeren dinsdag ook een stem binnen in het stadhuis, als het gaat om diversiteit. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Eindhoven mist nog steeds website hulp

EINDHOVEN - Eindhoven kent talloze sociale projecten voor jong en oud. Maar inwoners, vrijwilligers en hulpverleners weten die niet goed te vinden, omdat het de gemeente niet lukt om een website met een overzichtelijk aanbod te maken.

  1. Groepsfase Europa League biedt dit jaar kleinere financiële extra voor PSV dan normaal

    Groepsfase Europa League biedt dit jaar kleinere financiële extra voor PSV dan normaal

    Als PSV er donderdagavond bij Rosenborg BK in zou slagen om zich te plaatsen voor de Europa League-groepsfase, dan houdt de club er minder geld over dan in andere jaren. Door het - zeer waarschijnlijk - ontbreken van de mogelijkheid om publiek toe te laten, gaan de potentiële verdiensten al behoorlijk omlaag. Daarnaast zorgen afspraken met de andere Nederlandse clubs (veranderagenda en coronabijdrage) voor lagere netto-inkomsten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven