De wijzerplaten van de Catharinakerk in Eindhoven zijn eraf gehaald voor een grote onderhoudsbeurt door mensen van Koninklijke Eijsbouts uit Asten. Pas in juni komen de klokken terug.
Volledig scherm
PREMIUM
De wijzerplaten van de Catharinakerk in Eindhoven zijn eraf gehaald voor een grote onderhoudsbeurt door mensen van Koninklijke Eijsbouts uit Asten. Pas in juni komen de klokken terug. © Laurens Mulkens

Eindhoven tot juni zonder tijd: wijzerplaten Catharinakerk krijgen beurt en led-lampjes

EINDHOVEN - Eindhoven moet het tot juni doen zonder ‘de tijd’. Voor een grote onderhoudsbeurt zijn maandag de vier wijzerplaten van de Catharinakerk gehaald. Maar van het gebeier is de binnenstad nog niet af, want achter de schermen doet een computer gewoon zijn werk. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven