Vuurwek boven Eindhoven in de wijk Genderbeemd
Volledig scherm
PREMIUM
Vuurwek boven Eindhoven in de wijk Genderbeemd © FotoMeulenhof

Eindhoven wil vuurwerk afsteken verbieden, centrale vuurwerkshow moet het alternatief zijn

PollEINDHOVEN - Ook Eindhoven moet de komende jaarwisseling het afsteken van vuurwerk in de hele stad verbieden, vindt een kleine meerderheid van de gemeenteraad. Wel moeten daar één of meerdere door de gemeente georganiseerde vuurwerkshows tegenover staan. 

 1. Schmidt voorziet voetbalgevecht tussen PSV en Rosenborg: ‘We zullen met alles wat we hebben strijden’

  Schmidt voorziet voetbalge­vecht tussen PSV en Rosenborg: ‘We zullen met alles wat we hebben strijden’

  PSV-trainer Roger Schmidt vernam woensdag rond het middaguur prettig nieuws: Eran Zahavi is speelgerechtigd en kan donderdag voor PSV uitkomen in het Europa League-duel met Rosenborg. ,,Daar ben ik blij mee, omdat hij nu al bijna twee weken bij de groep is. We wisten dat het even zou kunnen duren, maar nu is het dan rond. Of hij gaat starten? Dat beslis ik vandaag nog niet, maar morgen in alle rust. Voor hem was het de afgelopen weken lastig, omdat hij ontzettend gemotiveerd is om zichzelf te laten zien.”
 2. Eindhovenaar en oud-PSV'er Mohamed Rayhi (26) kan gaan cashen in Saudi-Arabië: ‘Heel veel reacties gehad’
  PREMIUM

  Eindho­venaar en oud-PS­V'er Mohamed Rayhi (26) kan gaan cashen in Sau­di-Ara­bië: ‘Heel veel reacties gehad’

  Eindhovenaar Mohamed Rayhi (26) krijgt zijn transfer van Sparta naar Saudi-Arabië. De voormalig PSV'er reist komende week naar het Midden-Oosten om aan te sluiten bij Al-Batin, waar hij zich financieel flink kan verbeteren ten opzichte van zijn salaris in de eredivisie. ,,De afgelopen dagen waren spannend”, beaamt hij. ,,Maar het is mooi dat is het is gelukt. Ik teken voor twee jaar en ben er dolblij mee.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven