Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Eindhovenaar gestoken door verwarde man, verdachte aangehouden door politie

EINDHOVEN - Een 29-jarige man uit Eindhoven is vrijdagmiddag in het centrum gestoken met een scherp voorwerp. De politie heeft rond 13.40 uur een 26-jarige man uit Eindhoven als verdachte aangehouden op de Grote Berg.

De verdachte stond eerder op de middag in grote regenplassen te springen. Het slachtoffer had de man aangesproken op zijn gedrag. Korte tijd later zou de verdachte het slachtoffer hebben opgezocht en uit het niets met een scherp voorwerp hebben gestoken. De 29-jarige man raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gegaan om zich te laten behandelen. Vanuit het ziekenhuis werd de politie gewaarschuwd. De 26-jarige man vertoonde volgens de politie duidelijk verward gedrag. Hij zit voorlopig vast.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Spectaculaire ballonvaart voor Eindhovense Angela en haar gezin: 'De hele buurt hielp tijdens noodlanding’

    Spectacu­lai­re ballon­vaart voor Eindhoven­se Angela en haar gezin: 'De hele buurt hielp tijdens noodlan­ding’

    EINDHOVEN - Of ze enig moment in paniek is geweest? Welnee! Dit was juist een ervaring om nooit te vergeten. Angela Jegerings (40) zat samen met haar twee jonge kinderen en echtgenoot in de luchtballon die zondagavond een noodlanding moest maken op een klein voetbalveldje in Eindhoven. Tientallen buurtbewoners hielpen mee om het toestel veilig aan de grond te krijgen. ,,De kinderen vonden het helemaal geweldig.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

poll

Heeft Oranje in PSV'er Denzel Dumfries de vaste rechtsback voor de toekomst gevonden?

  • Ja (88%)
  • Nee (12%)
4175 stemmen