Tommie van der Burg werd in april 2015 in zijn auto doodgeschoten bij Van der Valk in Eindhoven. Patrick V. werd veroordeeld tot 22 jaar maar zegt onschuldig te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Tommie van der Burg werd in april 2015 in zijn auto doodgeschoten bij Van der Valk in Eindhoven. Patrick V. werd veroordeeld tot 22 jaar maar zegt onschuldig te zijn. © Bert Jansen

Eindhovenaar wil nieuwe verklaring geven over moord Tommie van der Burg

DEN BOSCH - De voor de moord op Tommie van den Burg veroordeelde Eindhovenaar Patrick V. wil in hoger beroep opeens een nieuwe verklaring afleggen over zijn rol in die zaak. Omdat het een heftig en gedetailleerd verhaal zal zijn, wil zijn advocaat dat dit achter gesloten deuren gebeurt. Het Gerechtshof besloot dat dat bij de politie zal gebeuren. 

  1. Politie vindt wapens bij doorzoekingen in onderzoek mishandeling Tommie van der Burg (video)

    Politie vindt wapens bij doorzoekin­gen in onderzoek mishande­ling Tommie van der Burg (video)

    BEST/OIRSCHOT/LIEMPDE - Een 64-jarige man uit Best en een man van 36 jaar uit Oirschot zijn dinsdag rond 7.00 uur aangehouden, omdat ze betrokken zouden zijn bij een zware mishandeling in 2014 van de later vermoorde Tommie van der Burg. Direct na de arrestaties van dinsdagochtend is in de woningen van de verdachten in Best en Oirschot gestart met een uitgebreide zoekactie. Er werden onder meer vuurwapens en munitie gevonden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven