Project studentenhuisvesting aan de Hamsterstraat in Eindhoven. PM+ Reinier van Abbe en Studio Isis Boot kiezen voor kleinschalig  project waar studenten samen wonen.
Volledig scherm
Project studentenhuisvesting aan de Hamsterstraat in Eindhoven. PM+ Reinier van Abbe en Studio Isis Boot kiezen voor kleinschalig project waar studenten samen wonen. © PM+Van Abbe/Studio Isis Boot/en|en| architecten

Eindhovens project: ‘Van grote anonieme studentenflats wordt niemand gelukkig’

EINDHOVEN - Het aantal studenten in Eindhoven groeit hard. Om ze onder dak te helpen worden grote complexen gebouwd aan de Berenkuil en op de TU/e Campus. Of huisjesmelkers ‘ontfermen’ zich over de studenten. PM+ Van Abbe en Studio Isis Boot zijn in het gat daartussen gesprongen. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven