Meteen na de steekpartij staat de politie met meerdere wagens op de stoep voor de Albert Heijn-supermarkt waar twee medewerkers zijn neergestoken.
Volledig scherm
PREMIUM
Meteen na de steekpartij staat de politie met meerdere wagens op de stoep voor de Albert Heijn-supermarkt waar twee medewerkers zijn neergestoken. © Bert Jansen

Eindhovense Albert Heijn waar personeel werd neergestoken al jaren overspoeld door criminaliteit

EINDHOVEN - Drugsdealers, verslaafde daklozen, Oost-Europese dievengildes: de Albert Heijn aan het 18 Septemberplein in hartje Eindhoven krijgt ze dagelijks voor de kiezen. Het is geen toeval dat juist hier vorige week twee medewerkers werden neergestoken toen zij een winkeldief aanspraken. „Dit is geen doorsnee buurtsuper.”

  1. Peesjevee-podcast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’
    PODCAST

    Peesjevee-pod­cast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’

    ,,Alles onder de tweede plek is voor PSV sowieso onvoldoende”, vindt PSV-watcher Rik Elfrink in de nieuwste editie van de Peesjevee-podcast. Supporter Mascha Prins is daarin zeer kritisch op PSV en vindt dat de huidige situatie niet kan. Na het gelijkspel bij Vitesse is ze ontevreden over de situatie waarin de club verkeert. ,,Met de beker en tweede plek kun je van het seizoen nog een voldoende maken”, vindt Elfrink.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven