Volledig scherm
De Eindhovense psychedelische garagerockband Mozes en The Firstborn is de supportact van De Staat tijdens het concert op 16 maart in AFAS Live in Amsterdam. © ANP Kippa

Eindhovense band Mozes and the Firstborn in AFAS Live, voorprogramma De Staat

EINDHOVEN - De Eindhovense psychedelische garagerockband Mozes en The Firstborn is de supportact van De Staat tijdens het concert op 16 maart in AFAS Live in Amsterdam. Dit meldt concertorganisator Mojo.

Mozes en The Firstborn brengt op 25 januari het nieuwe album Dadcore uit en maakt begin volgend jaar een tournee door de Verenigde Staten. Die tournee begint op 23 januari in San Diego en eindigt op maandag 25 februari.

Mozes and the Firstborn bracht in 2013 jaar hun gelijknamige debuutalbum uit. Ook werden zij 3FM Serious Talent.

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven