Ook op zijn 84ste stopt Rennenberg niet met actievoeren. Zoals hier tegen leegstaande woningen die volgens hem zo snel mogelijk gevuld moeten worden met woningzoekenden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook op zijn 84ste stopt Rennenberg niet met actievoeren. Zoals hier tegen leegstaande woningen die volgens hem zo snel mogelijk gevuld moeten worden met woningzoekenden. © Rene Manders/DCI Media

Eindhovense Dré Rennenberg (84) het oudste raadslid van Nederland? Het zou zomaar kunnen

EINDHOVEN - Hij zou met 84 jaar straks zomaar het oudste raadslid van Nederland kunnen zijn, Dré Rennenberg van het Ouderen Appèl Eindhoven stopt pas als het lichaam of zijn vrouw gaat protesteren. 

  1. Dré Rennenberg (84) wil nog één keer pieken, OAE-lijsttrekker op toernee door Eindhoven
    PREMIUM

    Dré Rennenberg (84) wil nog één keer pieken, OAE-lijsttrek­ker op toernee door Eindhoven

    EINDHOVEN - Zonder verkiezingen verdubbelde het zetelaantal van het Ouderen Appèl Eindhoven (OAE) afgelopen zomer naar vier. Twee voormalig SP’ers maakten de overstap naar de partij van raadsnestor Dré Rennenberg. Toch voelt de OAE-fractievoorzitter zich nog machteloos tegenover het blok van de coalitie in Eindhoven. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart wil de 84-jarige politicus nog één keer pieken. Hij mikt op grote winst. Met een nieuw boek en een toernee door de stad is hij al met de verkiezingscampagne begonnen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven