Een groepje Fontys-studenten neemt het stokje over van acteur Mike Weerts in de actie Red je kerstpakketje. V.l.n.r. Jeroen van der Klip, Heidi Kup en Karin de Boer.
Volledig scherm
Een groepje Fontys-studenten neemt het stokje over van acteur Mike Weerts in de actie Red je kerstpakketje. V.l.n.r. Jeroen van der Klip, Heidi Kup en Karin de Boer. © Juan Vrijdag / DCI Media

Eindhovense Fontys-studenten breiden ‘Red je kerstpakket’ uit met actie voor speelgoed

EINDHOVEN - De actie Red je kerstpakket, een jaar geleden opgezet door de Eindhovense acteur Mike Weerts, is overgedragen aan een groepje Fontys-studenten. Zij nemen het stokje niet alleen over, maar trekken de actie meteen ook wat breder. 

  1. PSV is gewaarschuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblamages die de club niet nog eens wil meemaken
    PREMIUM

    PSV is gewaar­schuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblama­ges die de club niet nog eens wil meemaken

    De bijzondere wetten van het bekervoetbal zijn in de historie van het betaald voetbal bepaald niet aan PSV voorbijgegaan, zelfs niet in de recente historie. De Eindhovenaren spelen donderdagavond in de strijd in het tweede toernooi van Nederland een thuiswedstrijd tegen Telstar, dat op papier geen groot obstakel zou mogen vormen. In de praktijk misschien ook niet, maar trainer Roger Schmidt was woensdag op zijn hoede.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven