Zo zag het Stratumseind er de afgelopen maanden op zaterdagavond uit. Op 1 juni mag de horeca - zij het beperkt - weer open.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zag het Stratumseind er de afgelopen maanden op zaterdagavond uit. Op 1 juni mag de horeca - zij het beperkt - weer open. © Kees Martens/DCI Media

Eindhovense horeca is het wachten beu en wil snel duidelijkheid: ‘Het is nú tijd voor actie’

Het geduld van de Eindhovense horeca is of raakt op. Want wat mag er nu wel en niet als de horeca op 1 juni - zij het beperkt - weer open mag? Er wordt ingezet op ruimere terrassen en buitenbarren. De gemeente hoopt snel duidelijkheid te kunnen verschaffen, maar wethouder Monique List maakt alvast een voorbehoud: ,,Het moet op 1 juni niet meteen één groot coronaterrassenfeest worden.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven