Boudewijn de Groot (m) en tekstschrijver Lennaert Nijgh (r) in 1966 bij de presentatie van de lp ‘Voor de overlevenden’, geproduceerd door Eindhovenaar Tony Vos. De producer en saxofonist is op 89-jarige leeftijd overleden.
Volledig scherm
Boudewijn de Groot (m) en tekstschrijver Lennaert Nijgh (r) in 1966 bij de presentatie van de lp ‘Voor de overlevenden’, geproduceerd door Eindhovenaar Tony Vos. De producer en saxofonist is op 89-jarige leeftijd overleden. © ANP

Eindhovense jazz-saxofonist en producer Tony Vos (89) overleden

EINDHOVEN - De Eindhovense saxofonist, componist en producer Tony Vos is dinsdagochtend op 89-jarige leeftijd overleden. Hij was in de jaren 60 en 70 als huisproducer  van Phonogram, de platenmaatschappij van Philips, betrokken bij veel bekende platen.

 1. PSV hakt de laatste knopen voor RKC-thuis op de wedstrijddag door
  PREMIUM

  PSV hakt de laatste knopen voor RKC-thuis op de wedstrijd­dag door

  PSV kent de nodige twijfelgevallen in de selectie voor het thuisduel met RKC van zaterdag. Het strijdplan van PSV voor het thuisduel met RKC van vanavond wordt dus pas in de loop van zaterdag definitief. Trainer Roger Schmidt beslist dan bijvoorbeeld over de inzetbaarheid van centrale verdediger Olivier Boscagli, dit seizoen de voetballende motor van achteruit bij PSV. Kan hij niet meedoen, dan zal Timo Baumgartl hem normaal gesproken vervangen. Dat gebeurde in Volendam afgelopen week ook al.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Brabantse Amber (15) doet mee aan Make-up Cup: 'Er hangt echt een hele fijne sfeer'
  Play

  Brabantse Amber (15) doet mee aan Make-up Cup: 'Er hangt echt een hele fijne sfeer'

 2. Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfinale werd ik fanatiek'
  Play

  Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfina­le werd ik fanatiek'