Volledig scherm
Marjan Strijbosch en Gerard Lankamp. © Fotogalerie Mieke en Alette Fotografie

Eindhovense modediva Marjan Strijbosch schittert in eigen sprookje

VIDEOESBEEK - De Eindhovense modediva Marjan Strijbosch gaf zondagmiddag op landgoed 'Huize Rustoord' in Esbeek haar jawoord aan de liefde van haar leven, Gerard Lankamp. Eindelijk.

Op de dag af 35 jaar geleden ontmoetten de twee elkaar voor het eerst, maar destijds bleef de liefde van Gerard voor Marjan onbeantwoord. Zondag was dat wel anders. Als twee verliefde pubers stonden ze voor het altaar, dat uitbundig versierd was met 15.000 'Marjan Strijbosch'-rozen, een Mariabeeld, witte duiven en een witte pauw. Huisvriend Gordon leidde de huwelijksceremonie waarbij hij de ene na de andere grap over de 300 gasten uitstrooide. Zo vermoedde hij onder de genodigden een groot aantal cosmetisch artsen. Opmerkelijk detail, de dresscode voor de dames: bruidsjurk. Al was er natuurlijk maar één bruid die de show stal op dit Brabantse glamourhuwelijk van het jaar: Marjan Strijbosch zelf.

Volledig scherm
Marjan Strijbosch en Gerard Lankamp. © Fotogalerie Mieke en Alette Fotografie
  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen