Volledig scherm
Marjan Strijbosch en Gerard Lankamp. © Fotogalerie Mieke en Alette Fotografie

Eindhovense modediva Marjan Strijbosch schittert in eigen sprookje

VIDEOESBEEK - De Eindhovense modediva Marjan Strijbosch gaf zondagmiddag op landgoed 'Huize Rustoord' in Esbeek haar jawoord aan de liefde van haar leven, Gerard Lankamp. Eindelijk.

Op de dag af 35 jaar geleden ontmoetten de twee elkaar voor het eerst, maar destijds bleef de liefde van Gerard voor Marjan onbeantwoord. Zondag was dat wel anders. Als twee verliefde pubers stonden ze voor het altaar, dat uitbundig versierd was met 15.000 'Marjan Strijbosch'-rozen, een Mariabeeld, witte duiven en een witte pauw. Huisvriend Gordon leidde de huwelijksceremonie waarbij hij de ene na de andere grap over de 300 gasten uitstrooide. Zo vermoedde hij onder de genodigden een groot aantal cosmetisch artsen. Opmerkelijk detail, de dresscode voor de dames: bruidsjurk. Al was er natuurlijk maar één bruid die de show stal op dit Brabantse glamourhuwelijk van het jaar: Marjan Strijbosch zelf.

Volledig scherm
Marjan Strijbosch en Gerard Lankamp. © Fotogalerie Mieke en Alette Fotografie
  1. LIVE: Pegida-demonstratie afgebroken, politie kan veiligheid niet langer garanderen. Nog steeds grimmige sfeer voor moskee in Eindhoven
    Live+video

    LIVE: Pegida-demonstra­tie afgebroken, politie kan veiligheid niet langer garanderen. Nog steeds grimmige sfeer voor moskee in Eindhoven

    EINDHOVEN - De demonstratie van Pegida wordt afgebroken, omdat de politie de veiligheid van de aanwezigen niet langer kan garanderen. De stoet wordt opgehouden nabij de Al-Fourqaan Moskee in Eindhoven, waar tegendemonstranten de weg blokkeren. De sfeer wordt steeds grimmiger: er wordt met stenen naar de politie gegooid, waarop de ME charges uitvoert. De Pegida-demonstranten willen voor de moskee een gefrituurde varkenslap gaan eten en toespraken houden, maar dat wordt niet toegelaten door de tegendemonstranten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven