Simone van Wieringen uit Eindhoven op een archieffoto. Zij fietst als sympathisant van Milieudefensie van Eindhoven naar Den Haag, in november voor de rechtszaak tegen Shell vanwege milieuvervuiling, deze week weer voor een schoner land.
Volledig scherm
Simone van Wieringen uit Eindhoven op een archieffoto. Zij fietst als sympathisant van Milieudefensie van Eindhoven naar Den Haag, in november voor de rechtszaak tegen Shell vanwege milieuvervuiling, deze week weer voor een schoner land. © Kees Martens/DCI Media

Eindhovense Simone weer op de fiets naar Den Haag voor een beter klimaat

EINDHOVEN - Opnieuw stapt de Eindhovense studente Simone van Wieringen op de fiets voor een tocht naar Den Haag. En weer voor de strijd voor een schoner Nederland. 

  1. Oranje scoort ook punten in Stratum; Heggenroosstraat blij met overwinning: ‘Laat maar komen’
    PREMIUM

    Oranje scoort ook punten in Stratum; Heggenroos­straat blij met overwin­ning: ‘Laat maar komen’

    EINDHOVEN - Een spannende wedstrijd met een uitstekend herstel van Oranje. Als het zo verder gaat, liggen er nog mooie voetbalavondjes in het verschiet. Dat is in het kort de conclusie van bewoners van de Heggenroosstraat in Eindhoven. Een groep Stratumse buurtbewoners had zich gisteravond geriefelijk op straat voor de tv genesteld. ‘Laat maar komen, we zijn er klaar voor', klonk het in het begin van de voetbalavond.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven