Het Openbaar Ministerie  verdenkt Jonathan M. van verkrachting en aanranding van zeker acht meisjes, tussen de 12 en 16 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Openbaar Ministerie verdenkt Jonathan M. van verkrachting en aanranding van zeker acht meisjes, tussen de 12 en 16 jaar. © Bert Jansen

Eindhovense verkrachter Jonathan M. die zich voordeed als PSV’er misbruikte ook tienermeisjes

EINDHOVEN - De Eindhovenaar die vastzit voor twee opeenvolgende verkrachtingen afgelopen zomer heeft veel meer slachtoffers gemaakt. Het OM verdenkt Jonathan M. van verkrachting en aanranding van nog zeker acht meisjes, tussen de 12 en 16 jaar. De meesten zijn gefilmd. Het merendeel komt uit Eindhoven, maar ook meisjes uit Someren, Beek en Donk en Drunen werden slachtoffer.

Jonathan M. (26) benaderde via internet veel meisjes en maakte afspraakjes. Hij stelde zich dan voor als iemand anders, bijvoorbeeld fotograaf van een modellenbureau of een voetballer van PSV. Ook sprak hij meisjes aan terwijl hij op zijn scooter door Eindhoven reed. Telkens werden zijn slachtoffers meegevoerd naar afgelegen plekken zoals een bos of een park. Daar misbruikte hij ze.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven