Volledig scherm
De zeven Eindhovense vrienden © Jean Pierre Reijnen/fotomeulenhof

Eindhovense vrienden in een tuktuk dwars door India

EINDHOVEN - Zeven Eindhovense vrienden reizen in een tuktuk 3000 kilometer dwars door India. Binnen twee weken. Doel: Een avontuur om nooit te vergeten en geld ophalen voor goede doelen.

Hij is niet snel, hij stinkt, hij kiept om als je te scherpe bochten maakt en hij gaat vaker kapot dan je lief is. De tuktuk is daarnaast niet het meest comfortabele vervoersmiddel. Toch gaan zeven Eindhovense vrienden verdeeld over drie tuktuks dwars door India reizen. Binnen twee weken van Zuid- naar Noord-India, Cochin naar Jaisalmer om precies te zijn . 'Compleet gekkenwerk', noemen ze het zelf. Maar wel een avontuur om nooit meer te vergeten.

Pepijn, Sam, Paul, Guus, Stijn, Emil en Bart zetten in hun driewielige bolide met 7pk het verstand op nul en enthousiasme op 100. De start is op 2 januari en ze hopen op 15 januari in complete euforie over de finish te komen.

Via de website tuktuk040.nl en gelijknamige Facebook houden ze met video en tekst iedereen op de hoogte en hopen ze daarnaast zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven