Maartje de Vries van Coronahulp Eindhoven is de actie Eindje voor Eindje gestart voor de Voedselbank. Zodat alle klanten een diner hebben met de kerst.
Volledig scherm
Maartje de Vries van Coronahulp Eindhoven is de actie Eindje voor Eindje gestart voor de Voedselbank. Zodat alle klanten een diner hebben met de kerst. © Kees Martens/DCI Media

‘Eindje voor Eindje’: Maartje regelt kerstdiners voor de Eindhovense voedselbank

EINDHOVEN - De teller staat op een kleine 9000 euro bij de inzamelingsactie ‘Eindje voor Eindje’ van Coronahulp Eindhoven. Maartje de Vries heeft nog zeker 2000 euro nodig om alle 1350 cliënten van de Voedselbank van een kerstmaaltijd te voorzien.

  1. Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

    Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

    Bij Jong PSV gaat momenteel veel aandacht uit naar topscorer Johan Bakayoko, die al weken op rij nauwelijks af te stoppen is in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag was hij tegen Excelsior met twee assists en een goal weer de uitblinker bij Jong PSV, dat met 3-0 won. Trainer Ruud van Nistelrooy van de beloftenploeg van PSV begrijpt dat de aanvaller door zijn goede prestaties volop in de belangstelling staat, maar gaf vrijdag ook aan genoten te hebben van de rest van zijn team.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven