Maartje de Vries van Coronahulp Eindhoven is de actie Eindje voor Eindje gestart voor de Voedselbank. Zodat alle klanten een diner hebben met de kerst.
Volledig scherm
Maartje de Vries van Coronahulp Eindhoven is de actie Eindje voor Eindje gestart voor de Voedselbank. Zodat alle klanten een diner hebben met de kerst. © Kees Martens/DCI Media

‘Eindje voor Eindje’: Maartje regelt kerstdiners voor de Eindhovense voedselbank

EINDHOVEN - De teller staat op een kleine 9000 euro bij de inzamelingsactie ‘Eindje voor Eindje’ van Coronahulp Eindhoven. Maartje de Vries heeft nog zeker 2000 euro nodig om alle 1350 cliënten van de Voedselbank van een kerstmaaltijd te voorzien.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven