De ASML-campus in Veldhoven (2019)
Volledig scherm
PREMIUM
De ASML-campus in Veldhoven (2019) © ASML

Elke maand 200 nieuwe werknemers erbij voor ASML: ‘We leren mensen omgaan met werkdruk’

VELDHOVEN - De komst van corona zette geen rem op de groei van ASML. Integendeel. Het bedrijf groeide van 25.000 naar meer dan 31.000 werknemers. Hoe leid je die groei in goede banen?

 1. PSV is gewaarschuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblamages die de club niet nog eens wil meemaken
  PREMIUM

  PSV is gewaar­schuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblama­ges die de club niet nog eens wil meemaken

  De bijzondere wetten van het bekervoetbal zijn in de historie van het betaald voetbal bepaald niet aan PSV voorbijgegaan, zelfs niet in de recente historie. De Eindhovenaren spelen donderdagavond in de strijd in het tweede toernooi van Nederland een thuiswedstrijd tegen Telstar, dat op papier geen groot obstakel zou mogen vormen. In de praktijk misschien ook niet, maar trainer Roger Schmidt was woensdag op zijn hoede.
 2. FC Eindhoven-speler Saadouni in extase na stunt bij opening op EK zaalvoetbal: ‘Er kwam bij mij heel veel spanning en emotie vrij’
  PREMIUM

  FC Eindhoven-spe­ler Saadouni in extase na stunt bij opening op EK zaalvoet­bal: ‘Er kwam bij mij heel veel spanning en emotie vrij’

  Lang twijfelde zaalvoetballer Oualid Saadouni (33) of hij nog wel aan het EK in eigen land wilde deelnemen. De thuissituatie met zijn zoon Uwais, die een beperking heeft, nam dusdanig veel tijd in beslag dat de Bredanaar daarvoor zijn vrouw Chaimae niet alleen wilde laten opdraaien. Zijn echtgenote gunde haar man het EK echter ten volle en moedigde hem aan om toch te gaan.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven