William van Hoek en Thanuja samen in Eindhoven.
Volledig scherm
William van Hoek en Thanuja samen in Eindhoven. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Emotioneel weerzien bij Box Cup in Eindhoven

EINDHOVEN - Eindhovenaar William van Hoeck leerde Thanuja in Sri Lanka kennen kort na de tsunami die in 2004 grote delen van Azië teisterde. De inmiddels 28-jarige vrouw nam dit weekend deel aan de Eindhoven Box Cup. ,,Een grote verrassing, ik wist niet eens dat ze bokste."

 1. Eindhovenaar en oud-PSV'er Mohamed Rayhi (26) kan gaan cashen in Saudi-Arabië: ‘Heel veel reacties gehad’
  PREMIUM

  Eindho­venaar en oud-PS­V'er Mohamed Rayhi (26) kan gaan cashen in Sau­di-Ara­bië: ‘Heel veel reacties gehad’

  Eindhovenaar Mohamed Rayhi (26) krijgt zijn transfer van Sparta naar Saudi-Arabië. De voormalig PSV'er reist komende week naar het Midden-Oosten om aan te sluiten bij Al-Batin, waar hij zich financieel flink kan verbeteren ten opzichte van zijn salaris in de eredivisie. ,,De afgelopen dagen waren spannend”, beaamt hij. ,,Maar het is mooi dat is het is gelukt. Ik teken voor twee jaar en ben er dolblij mee.”
 2. Winst PSV tegen Rosenborg cruciaal voor UEFA-coëfficiënten van de club én de eredivisie

  Winst PSV tegen Rosenborg cruciaal voor UE­FA-coëfficiën­ten van de club én de eredivisie

  Op de kop af 362 dagen na de vorige editie van Rosenborg-PSV streek de Eindhovense equipe woensdag weer neer in het Lerkendal Stadion. Vergeleken met toen, is sprake van een aardverschuiving bij PSV. Het is goed denkbaar dat maar drie van de elf basisspelers van toen donderdag aan de aftrap staan (Malen, Dumfries, Rosario), onder begeleiding van een totaal nieuwe technische staf. Huidig trainer Roger Schmidt kan uiteraard weinig meer met die partij van 2019 en is bezig met het hier en nu, gaf hij gisteren aan.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement