Volledig scherm
PREMIUM
Eindhoven, Meerhoven © Ronald Otter

Ennatuurlijk weer voor rechter over aansluitkosten warmwater in Eindhoven

EINDHOVEN - Ennatuurlijk moet zich opnieuw voor de rechter verantwoorden over de dubbele aansluitkosten die de warmteleverancier berekent aan klanten van de stadsverwarming in Meerhoven en Eindhoven-Centrum. Dat kan Ennatuurlijk zo’n 10 miljoen euro of zelfs meer kosten.  

Ruim 2000 (voormalige) bewoners gaan in een collectieve zaak teruggave vorderen van te veel betaalde kosten, tussen de 1000 en 3000 euro. Per woning kan de schade oplopen tot 5000 euro omdat Ennatuurlijk ook zou moeten stoppen met het in de toekomst in rekening brengen van de aansluitkosten, zo’n 150 euro per maand. De Stichting Stadsverwarming Eindhoven heeft namens de bewoners nog een poging gedaan om de zaak in den minne te schikken. Maar de warmteleverancier erkent de claim van eigenaren van koopwoningen én huurders niet en dus volgt de rechtszaak. 

  1. De zomeraankopen bij PSV hebben momenteel het rendement van een spaarrekening
    PREMIUM
    Video

    De zomeraanko­pen bij PSV hebben momenteel het rendement van een spaarreke­ning

    Na een peperduur trainingskamp in Qatar is PSV terug bij af. Het is waarschijnlijk een volstrekt nutteloze investering geweest in een karakterarme en aangeslagen spelersgroep, die vol twijfelgevallen zit. Een aantal spelers van dit PSV is gekocht voor prijzen waar een paard de hik van krijgt en rendeert als een spaarrekening van de Nederlandse grootbanken. Daarop wordt geld in ieder geval niet minder waard en de nieuwe PSV'ers zien hun transferwaarde na een enorm slechte fase misschien wel kelderen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven