Op Park Forum bij Meerhoven in Eindhoven verrijst een enorme tijdelijke camping. Hier overnachten volgende week zo'n 2500 studenten tijdens de introductieweek van Fontys.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Park Forum bij Meerhoven in Eindhoven verrijst een enorme tijdelijke camping. Hier overnachten volgende week zo'n 2500 studenten tijdens de introductieweek van Fontys. © Bert Jansen/DCI Media

Enorm tentenkamp in opbouw in Eindhoven, slaapplek voor zo’n 2500 studenten tijdens introductie

met videoEINDHOVEN - Een enorm tentenkamp verrijst momenteel vlak bij de Eindhovense woonwijk Meerhoven. Niet bedoeld voor soldaten, zoals het uiterlijk doet vermoeden, maar voor zo'n 2500 studenten. Die doen vanaf komende maandag mee aan de introductie van Fontys.

  1. PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar
    PREMIUM

    PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar

    PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven