Volledig scherm
© Thinkstock

Enorme belangstelling voor avonden stadsverwarming Eindhoven

EINDHOVEN – De informatieavonden van de stichting Stadsverwarming over het aanbod van Ennatuurlijk zijn volgeboekt. In twee dagen tijd meldden zich 600 bewoners van Meerhoven en Eindhoven-centrum/Strijp-S.

De stichting moest daarop de aanmelding stopzetten. Onderwerp van de twee avonden is het bod van Ennatuurlijk om de omstreden aansluitkosten van 154 euro per jaar in drie jaar tijd af te bouwen naar nul. Wie daar vóór 1 januari voor tekent, ziet verder af van de rechtszaak tegen de warmteleverancier.

Wie niet tekent, is afhankelijk van de uitkomst van het hoger beroep dat op 25 januari dient. Verliezen de drie Meerhovenaren dat proefproces dan zouden ook de andere klanten van Ennatuurlijk nog jaren vast kunnen zitten aan de aansluitkosten. De stichting neemt geen standpunt in, maar zet wel de rechtszaak tegen Ennatuurlijk door.

Ennatuurlijk geeft ook informatie over het aanbod. Klanten kunnen terecht op woensdag 16 november, van 16.00 tot 20.00 uur in de Hangar aan het Meerbos.

De stichting houdt nog een avond met tolken in het Engels, Chinees en Indiaas op dinsdag 29 november om 20.00 uur in De Hangar aan het Meerbos. Meer informatie is te vinden op de website.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven