Volledig scherm
Eindhoven Gourmet Market aan de Smalle Haven © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Entree Award voor Gourmet Market in Eindhoven

EINDHOVEN - De Downtown Gourmet Market aan de Smalle Haven in Eindhoven heeft de Entree Award in de categorie Best Hospitality Concept gewonnen. 

In de categorie Best Hospitality Concept wordt gekeken naar horecabedrijven die een ijzersterk, vernieuwend en trendbepalend concept neerzetten. Een vakjury beoordeelt de meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. 

In de Downtown Gourmet Market zijn tientallen zelfstandige horecaondernemers gevestigd. Zij hebben een gezamenlijk terras waar bezoekers kunnen aanschuiven.

De prijs werd dinsdagavond uitgereikt in Theater Amsterdam. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Rustige avondspits voorspeld in Brabant: hoe kan het dan toch zó misgaan? 'Ons wegennet kan het niet meer aan’

  Rustige avondspits voorspeld in Brabant: hoe kan het dan toch zó misgaan? 'Ons wegennet kan het niet meer aan’

  EINDHOVEN/BREDA - Hoe kan het dat er zo'n enorme verkeerschaos ontstaat door de sneeuwval, terwijl strooiwagens sinds maandagavond al preventief zout strooien op de Brabantse wegen? Rijkswaterstaat voorspelde maandagavond een rustige avondspits, terwijl de Brabantse verkeersdeskundige Ruud Hornman niet verbaasd is over de extreme drukte: ,,Met de huidige capaciteit op de wegen zakt ons wegennet al snel als een plumpudding in elkaar.”
 2. Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen
  PREMIUM

  Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen

  EINDHOVEN - De vijftien noemen zichzelf gekscherend The Vonderboys. Dat zou ook ‘wonderboys’ hebben kunnen zijn want de groep heeft met wat hulp twee krakkemikkige transportfietsen getransformeerd in blitse fonkelnieuw ogende exemplaren. ,,De fietsen zijn bedoeld voor bewoners van Vonderhof om met familie en bezoek erop uit te gaan”, vertelt Vonderhofs geluksconsulent ­Richard van Schaijk. ,,Op de een zit je naast elkaar, op de ander kan iemand in een rolstoel worden vervoerd.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven