Esther van Kraaij in haar Eindhovense kledingzaak Siki Kinderwinkel aan de Leidingstraat op Strijp-S.
Volledig scherm
Esther van Kraaij in haar Eindhovense kledingzaak Siki Kinderwinkel aan de Leidingstraat op Strijp-S. © Kees Martens/DCI Media

Esther van Kraaij groeit met haar Siki Kinderwinkel: ‘Ik koop in wat ik leuk vind. Geen geijkte kleding, onbekende merken, gewaagdere spulletjes’

ZOMERSERIEEINDHOVEN - Siki Kinderwinkel van zelfstandig ondernemer Esther van Kraaij zit sinds vorig jaar op de Leidingstraat op Strijp-S in Eindhoven. Een plek waar ze nog kan groeien en waar ze haar klanten wil blijven inspireren.

  1. Het vuur in Cas Faber brandt als vanouds, na eerste FC Eindhoven-start in jaren: 'Wel kijk ik er met verstand naar’

    Het vuur in Cas Faber brandt als vanouds, na eerste FC Eindhoven-start in jaren: 'Wel kijk ik er met verstand naar’

    Het heeft voor hem nog niet zo mogen zijn, weet Cas Faber (23) na zijn eerste basisplek sinds 2019. Het label ‘talent’ raakte hij in moeilijke jaren kwijt, maar zijn honger en focus bleven onaangetast. Dat Faber vrijdag startte tegen FC Dordrecht bleek een lichtpuntje op wat een sportief donkere avond werd voor FC Eindhoven. Wederom ging het in blessuretijd mis: 1-1.
  2. Eindhoven Airport al urenlang geteisterd door bagagestoring, 800 reizigers gestrand

    Eindhoven Airport al urenlang geteisterd door bagagesto­ring, 800 reizigers gestrand

    EINDHOVEN - Reizigers die zaterdag vertrekken of aankomen op Eindhoven Airport moeten rekening houden met langere wachttijden. Dat komt door een technische storing bij de verwerking van de bagage, aldus een woordvoerster. De storing was zaterdagavond niet verholpen. Volgens het vliegveld heeft de storing ook impact op het vluchtschema van zondag. Enkele vluchten konden zaterdagavond niet meer vertrekken.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven