Impressie van het nieuwbouwplan voor het Eurobuilding naast het Philips Stadion aan de PSV-laan in Eindhoven. Diederendirrix/Van Aken Architecten.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het nieuwbouwplan voor het Eurobuilding naast het Philips Stadion aan de PSV-laan in Eindhoven. Diederendirrix/Van Aken Architecten. © Interesting Vastgoed

Eurobuilding naast PSV-stadion in Eindhoven wordt helemaal gesloopt voor de bouw van 480 woningen

EINDHOVEN - Het Eurobuilding naast het PSV-stadion wordt helemaal gesloopt. Het pand dat ooit gebouwd werd voor de Europese kampioenschappen voetbal in 2000 maakt plaats voor een woontoren van 100 meter en een lager woningblok voor in totaal 480 huurwoningen. 

  1. Eindhovense politiek vertrouwt op bemiddeling met woonbootbewoners over uitkoopregeling

    Eindhoven­se politiek vertrouwt op bemidde­ling met woonbootbe­wo­ners over uitkoopre­ge­ling

    EINDHOVEN - De bewoners van tien woonboten op het Afwateringskanaal van bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven weten nog niet hoe een uitkoopregeling er uit gaat zien als de gemeenteraad volgende week bepaalt dat ze binnen tien jaar moeten vertrekken. De Eindhovense politiek vertrouwt op de aanpak van PvdA-wethouder Yasin Torunoglu die onder druk van een dwangsom heeft voorgesteld om het bestemmingsplan nu al aan te passen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven