Volledig scherm
Nathalie Janssen.

Ex-vrouw van man die Facebookviespeuk mishandelde maandag bij RTL Late Night

EINDHOVEN/ASTEN - Nathalie Janssen deed maandagavond bij RTL Late Night haar verhaal. Ze is de ex van Mario Haazen; de Helmonder die sinds donderdag in de cel zit omdat hij de man mishandelde die hun dochtertje via social media had ingepalmd.

Haazen kreeg na een zoektocht van twee weken Jack S. vorige week in handen en waarschuwde eerst nog de politie. Op de komst van agenten wachtte hij niet. Haazen gaf S. een flink pak slaag. Hij meldde zich later op het politiebureau in Eindhoven. Janssen hoorde maandagmiddag dat haar ex nog twee weken langer vast blijft zitten voor verder onderzoek. Hij wordt verdacht van poging tot moord of doodslag.

S. kwam in november niet opdagen bij een rechtszaak. Hij moest voorkomen omdat hij ervan wordt verdacht stiekem foto's van een jong meisje uit Valkenswaard op sekswebsites te hebben geplaatst. Hij zou zich daar als haar hebben voorgedaan. S. is donderdag in het ziekenhuis aangehouden en zit ook vast.

Nathalie Janssen vertelde maandagavond bij RTL Late Night onder meer dat 19 meisjes via sociale media bij Mario Haazen hebben gemeld dat ze ook door Jack S. zijn lastig gevallen.

De Eindhovense politie reageerde via Twitter op de kwestie:

Mario Haazen, de vader van het Astense meisje (14) dat online werd lastiggevallen, heeft de man die hiervoor werd gezocht, mishandeld. Daarna zijn beide mannen aangehouden. Moeder Nathalie Janssen is trots op de actie van haar ex: 'Hij heeft zoveel kinderen uit de klauwen kunnen houden van deze man.' Zaterdag een uitgebreid interview.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven