De expositie 100 jaar Eindhoven die Thom Aussems samenstelde maakt waarschijnlijk een comeback. Nadat de tentoonstelling weg moest uit het Veemgebouw wegens werkzaamheden, heeft de initiatiefnemer onderdak gevonden op Strijp-T.
Volledig scherm
PREMIUM
De expositie 100 jaar Eindhoven die Thom Aussems samenstelde maakt waarschijnlijk een comeback. Nadat de tentoonstelling weg moest uit het Veemgebouw wegens werkzaamheden, heeft de initiatiefnemer onderdak gevonden op Strijp-T. © DCI Media

Expo 100 jaar Eindhoven maakt wellicht comeback op Strijp-T

EINDHOVEN - De tentoonstelling Eindhoven 1920-2020 komt zeer waarschijnlijk terug. Samensteller Thom AusSems werkt aan een verhuizing naar Strijp-T. Daar zou hij in december de foto's en teksten over de historie van de stad willen laten zien. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven